Image

Regulament Noaptea Muzeelor pe bicicleta

Pentru un eveniment cât mai sigur pentru toți participanții înscriși, publicăm Regulamentul evenimentului ”Noaptea Muzeelor pe bicicletă”. De asemenea, mai jos, am atașat și Declarația de minor și Declarația de participant. Participanții sunt rugați să printeze câte un exemplar din documente, să le completeze și să vină cu ele pe data de 19 mai 2018 la Muzeul de Istorie, locul de unde se pleacă pe traseul propus la ”Noaptea Muzeelor pe bicicletă”. Facem acest lucru pentru a pedala cu toții în siguranță! Vă mulțumim pentru sprijin și cooperare!

”Noaptea muzeelor pe bicicleta” este susțint de brandul ”Ana are”, lantul de supermarketuri ”Paco” și ”Caspro Publicitate”. Evenimentul este consiliat tehnic de catre ”Magazinul cu biciclete”

Continue reading

Advertisements
Image

100 de participanți pentru o ediție centenară

100 de cicliști din Vrancea, Bacău, Galați, Brăila, Buzău, Iași și București au participat sâmbătă, 16 septembrie 2017, la cea de-a III-a ediție a turei de ciclism ”Mausolee pe bicicletă”. Organizat în cadrul Zilelor Europene ale Patrimoniului, evenimentul a fost un prilej pentru cicliști de a vizita toate cele patru mausolee din județul Vrancea ridicate în cinstea eroilor căzuți în Primul Război Mondial.

Traseul cu o lungime de 157 kilometri a avut ca punct de plecare Mausoleul Eroilor din Focșani, de unde coloana de cicliști a plecat la ora 7.00. În jurul orei 12.30 cicliștii au ajuns la Mausoleul Eroilor Soveja, punctul cel mai îndepărtat din traseu, după ce au străbătut nu mai puțin de 85 kilometri, diferența de nivel fiind de aproximativ 1.000 metri.

Continue reading

Image

Lista participanților la cea de-a III-a ediție a ”Mausolee pe bicicletă”

117 cicliști au acceptat provocarea de a participa la cea de-a III-a ediție a evenimentului ”Mausolee pe bicicletă”. Este vorba despre un eveniment veloturistic cu o lungime de 150 km care își propune să promoveze mausoleele din Județul Vrancea construite în cinstea eroilor căzuți în Primul Război Mondial. Găsiți în tabelul de mai jos lista participanților. Continue reading

Image

Ediție centenară

De trei ani marcăm într-o manieră unică ”Zilele Europene ale Patrimoniului”, promovând mausoleele eroilor din Vrancea și memoria Marelui Război în rândul celor pasionați de ciclo-turism! Pedalăm eroic pe ”Drumul de Glorie al Armatei Române” și vizităm toate cele patru mausolee ridicate în cinstea jertfei celor căzuți în Primul Război Mondial. Iar, pentru că în acest an se aniversează Centenarul Marelui Război, pregătim o ediție aniversară cu un număr record de 150 km. Continue reading

Image

Regulament ”Mausolee pe bicicleta”, editia a III- a

Regulament ”Mausolee pe bicicleta”, editia a III- a

1. Înscriere

  • Turul de ciclism ”Mausolee pe bicicletă” este de tip “Open”, deci se poate înscrie orice iubitor al valorilor culturale și de patrimoniu și al sportului şi/sau al mişcării în aer liber care respectă regulamentul propus de organizatori.
  • În cazul înscrierii persoanelor sub18 ani, aceștia vor trebui să prezinte o declarație pe propria răspundere a unuia dintre părinți/tutori. Participarea la turul ciclist a persoanelor sub 18 este permisă numai alături de părinte/tutore care ii vor însoți pe toată perioada turului ciclist sau alături de o persoană, participant înscris la turul ciclist, care își va asuma în scris răspunderea și va însoți persoana sub 18 ani pe toată perioada turului ciclist. Declarația care trebuie completată de părinții minorilor este aici: declarație

Continue reading