Ambasador pe bicicletă la “Mausolee pe bicicletă”

Veștile bune nu încetează să apară! Acum câteva zile citeam următorul text:

Tot ce vă rog e să vă opriți o clipă din viața aglomerată de zi cu zi și să alocați timp viselor. Fiți din nou copil, fiți curioși și urmați-vă visele. Visele sunt cele care ne motivează și ne validează.

Este textul unui îndrăgostit de visare care nu ezită să își trăiască, zi de zi, visul. Radu Păltineanu se află într-o aventură spectaculoasă dincolo de ocean. Este singurul român dispus sa pedaleze 24.000 km pentru a traversa cele două Americi, de la Nord la Sud. A acceptat propunerea de a fi ambasadorul evenimentului “Mausolee pe bicicletă”. Îi mulțumim că va duce în lume povestea noastră, a celor care vom pedala pe 17 septembrie pe Drumul de Glorie al Armatei Române din Primul Război Mondial aici, în Vrancea! 

Într-o postare a sa pe Facebook, Radu Păltineanu declara:

Ca şi pasionat al mersului pe bicicletă şi al istoriei am plăcerea să vă invit la un eveniment în cadrul Zilelor Europene ale Patrimoniului, eveniment al cărui ambasador voi fi. Este vorba de un tur al mausoleelor pe bicicletă prin care puteți redescoperi istoria Primului Război Mondial şi al bătăliilor decisive dintre Armata Română şi cea germană. Plecarea se va da sâmbătă 17 septembrie la ora 9:00 din fața Mausoleului de la Mărășești. Mi-ar fi făcut mare plăcere să iau parte la acest eveniment dar cum sunt încă în turul Americilor, sper ediția următoare.

 

savthedate-a4

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s