Teatru de Ziua Culturii Nationale – 15 ianuarie

Cea mai premiată și apreciată trupă de teatru de elevi din județul Vrancea – “Protha”, Panciu – va oferi spectatorilor din municipiul Focșani spectacolul “Oscar și Tanti Roz”, de Eric-Emmanuel Schmitt cu ocazia Zilei Culturii Naționale – 15 ianuarie 2 016.

Piesa de teatru este pusă în scenă de regizorul Cătălin Sfârloagă – fondatorul trupei de teatru – și va fi jucată pe scena cinematografului Balada (sediul Ansamblului Folcloric Țara Vrancei), cu începere de la orele 16.00.

Piesa va fi interpretată de către: Marius Iftinca, Bianca Carabă, Diana Apostu, Miruna Tutoveanu, Eusebiu Isac, Ramona Ignat, Valentina Mănăilă, Ella Tătaru, Andrei Gheoca, Bogdan Robu și Ștefan Banciu – elevi ai Liceului “Ioan Slavici”, Panciu.

“Oscar și Tanti Roz” a obținut Marele Premiu al celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Național de Teatru pentru Copii și Tineri, organizat în Timișoara în luna octombrie 2015, dar și multe alte premii naționale.

Intrarea la piesa de teatru “Oscar și Tanti Roz” este gratuită, accesul în sală făcându-se în limita locurilor disponibile.

Evenimentul este organizat de către Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea în colaborare cu Ansamblul Folcloric “Țara Vrancei” și Primăria Orașului Panciu.

Trupa-Protha-premiata-la-Braila

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s